+31 (0)85 - 600 1000

Polyester dakkapellen

Het onderscheid tussen een polyester dakkapel en een kunststof of houten dakkapel kan gevonden worden in de basisconstructie, want deze bestaat uit polyester in plaats van hout. Typerend voor polyester dakkapellen zijn de glasvezelversterkte grondstoffen, die op de eerste plaats zorgen voor een sterke naadloze dakkapel en bovendien zorgen voor een zeer goed isolerende dakkapel. Gelijk aan dakkapellen van kunststof, kunnen ook polyester dakkapellen worden voorzien van een kunststof kozijn en kunststof bekleding aan de buitenkant als Keralit.

Prijzen polyester dakkapellen

Polyester dakkapellenDe hoge mate van kwaliteit heeft wel een prijskaartje, want de prijzen van polyester dakkapellen zijn gemiddeld genomen 20% hoger dan van kunststof en houten dakkapellen. Dat komt niet alleen door de kwaliteit, maar ook door het concurrentieniveau. Bijna iedere dakkapel specialist levert kunststof dakkapellen, waar slechts een kleine groep specialisten ook polyester dakkapellen levert. Daardoor zijn de prijzen van polyester dakkapellen hoger, een groot deel van de extra kosten verdient u echter terug door de hoge isolatiewaarde.

Offerte polyester dakkapellen

Mocht u interesse hebben in een polyester dakkapel, dan is het verstandig een offerte aan te vragen, zeker als u een dakkapel wilt hebben met toebehoren, zoals een elektrisch screen of verholen goten. Daarnaast maakt iedere polyester dakkapel specialist zijn dakkapellen anders, dit zorgt doorgaans voor grote prijsverschillen. U kunt op Dakkapel-Web.nl binnen enkele minuten gratis en vrijblijvend offertes voor polyester dakkapellen aanvragen, dit kan door gebruik te maken van de volgende link: Dakkapel offertes.