+31 (0)85 - 600 1000

Kunststof dakkapellen

Zoekt u niet alleen een dakkapel die zorgt voor een lichtere ruimere kamer, maar ook een dakkapel die mooi oogt, niet al te duur is en waarbij ook een hoop variatiemogelijkheden zijn, dan bent u op zoek naar een kunststof dakkapel. Kenmerkend voor een kunststof dakkapel is het kunststof kozijn en de kunststof bekleding aan de buitenkant. Toch verschillen kunststof dakkapellen niet zo heel veel van houten dakkapellen, want ze hebben dezelfde vurenhouten basisconstructie en doen met betrekking tot de isolatiewaarde niet heel veel voor elkaar onder.

Prijzen kunststof dakkapellen

Dakkapel kunststofDe prijzen van kunststof dakkapellen zijn iets lager dan de prijzen van houten dakkapellen. Waar een dakkapel van kunststof ongeveer € 1.200 kost per strekkende meter, kost een houten dakkapel € 1.250 per meter. Dat komt doordat houten materialen hogere inkoopprijzen hebben. Daarnaast isoleren kunststof dakkapellen iets beter dan dakkapellen van hout, waardoor u een lagere energierekening ontvangt. De strekkende meterprijs van kunststof dakkapellen is inclusief de montage van de dakkapel en de btw.

Offerte kunststof dakkapellen

De strekkende meterprijs is geen waterdichte methode, want alleen de prijzen van dakkapellen met een minimale breedte van 200 centimeter kunnen met deze methode berekend worden. Bovendien wordt geen rekening gehouden met een rolluik of een kunststof kozijn met verdiept profiel. Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen, dan ontvangt u een betere indicatie van de kosten van de gewenste kunststof dakkapel. U kunt gratis en vrijblijvend offertes voor kunststof dakkapellen ontvangen door gebruik te maken van de volgende link: Dakkapel offertes.