+31 (0)85 - 600 1000

Dakkapel prijzen

Door het internet is het vergelijken van productprijzen steeds makkelijker geworden, dat geldt net zo goed voor het vergelijken van dakkapel prijzen. Een kleine investering kan een dakkapel niet genoemd worden, want je praat al snel over duizenden euro’s. Dakkapel prijzen worden bepaald door meerdere factoren, de belangrijkste zijn de breedte en de hoogte, de hellingshoek, de materiaalsoort, het type dakkapel en hoe de dakkapel geplaatst wordt. Daarnaast heeft een vergunning en toebehoren als rolluiken en aftimmeren ook invloed op de uiteindelijke prijs.

Prijzen kunststof dakkapellen

Tot de meest verkochte dakkapellen behoort de kunststof dakkapel met een platdak van 3 meter breed. Prijzen van dergelijke kunststof dakkapellen starten bij € 3.600, dan wordt uitgegaan van een strekkende meterprijs van € 1.200. Uiteraard moet u voor een kunststof dakkapel met een pannendak meer betalen.

De prijzen van sleepdakkapellen zijn 30% hoger, van verlegde nokdakkapellen 50% en van complete nokverhogingen 70%. Bij grotere kunststof dakkapellen en pannendak dakkapellen hebben factoren als de manier van plaatsen of een vergunning minder invloed op de prijs.

Prijzen polyester dakkapellen

De prijzen van polyester dakkapellen zijn fors hoger dan van kunststof dakkapellen. Voor een doorsnee dakkapel van polyester moet 20% meer worden betaald, dan voor een kunststof of houten dakkapel. Het productieproces van een polyester dakkapel zorgt niet alleen voor hogere kosten, ook de mindere mate van concurrentie zorgt voor hogere dakkapel prijzen. De keerzijde is, dat een polyester dakkapel een beter isolatievermogen heeft dan een kunststof dakkapel, hierdoor hoeft u minder energiekosten te betalen.

Op de pagina Wat kost een dakkapel zijn meer rekenvoorbeelden te vinden van dakkapel prijzen. Mocht u zoeken naar een Dakkapel prijslijst, bezoek dan de gelijknamige pagina op Dakkapel-Web.nl.

Geldshop.nl
Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen bij het financieren van de nieuwe dakkapel, dan is het aan te raden de website van Geldshop.nl te bezoeken. Geldshop.nl is marktleider in consumptieve kredieten en zorgt door een persoonlijke benadering voor een verantwoorde financiële situatie.